Profiel Gerard Geerlings

Na mijn studie Socioloog in Utrecht heb ik circa 30 jaar als projectmanager en programmamanager in de ICT gewerkt voor o.a. Ordina, CMG, Logica en CGI. Ik behoor tot de generatie projectmanagers die bedrijven zonder IT-kennis voor het eerst met computers in aanraking bracht.

Zo’n 10 jaar geleden op mijn 57ste besloot ik nieuwe wegen in te slaan en ben ik les gaan geven in het hoger onderwijs op het terrein van informatie-management en managementvaardigheden. Daarnaast ben ik als mentor verbonden aan PortXL, een initiatief voor startup ’s in de Rotterdamse haven, heb ik als coach bij Over Rood bedrijven begeleid die in de problemen kwamen en heb ik de aflopen jaren diverse bestuursfuncties bekleed bij o.a. de ISVW, De Volksuniversiteit Amersfoort en Unicef.

Sinds oktober 2022 begeleid ik als mentor klanten op het terrein van management vraagstukken met focus op financiële en IT-issues die spelen in organisaties. Tevens ben ik coördinator bij Power-coaching, een initiatief om studenten op de HUA (Hogeschool Utrecht Amersfoort) te coachen en coach ik daar zelf ook studenten.

Gerard Geerlings – Gerard J. Geerlings Later B.V.

Email: gerard.geerlings@gmail.com

Telefoon: 06 53 888 204

Voor meer informatie: Linkedin