Berlijn

Een paar dagen in Berlijn doorgebracht en veel van deze plekken tegengekomen waar mensen die het in de maatschappij niet meer redden proberen te overleven. Vanuit ons hotel komen we steeds een man tegen die op zijn matras ligt, kaarsjes brandt en ons steeds vriendelijk groet. De temperatuur is nu rond het vriespunt en vochtig, geen pretje om zo te moeten leven tussen alle weelde hier bij de uitgaansgelegenheden rond de Savignyplatz en de luxe winkels van de Kurfürstendamm. Blijkbaar is er voor deze daklozen geen opvang zoals wij die in Nederland wel kennen want daar kom je dit soort taferelen niet vaak tegen. En de winter is nog maar net begonnen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: